Rólunk

A Hungaroméz Trade Zrt. természetes termelői mézek feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik. Vállalatunk tulajdonosai hosszútávú szakmai tapasztalattal rendelkeznek úgy a méz feldolgozása, mint az értékesítés területén. Erre alapozva hoztuk létre nemesnádudvari üzemünket. Képzett csapatunk fejlett technológiával, modern eszközökkel dolgozik, hogy a vásárlói igényeknek minden téren megfeleljen.

Üzletpolitikánk alapja kizárólag prémium minőségű méz forgalmazása. Elsődleges célunk, hogy magyar termelők mézeit dolgozzuk fel. Felvásárlói hálózatunk biztosítja a folyamatos alapanyag ellátást cégünk számára. Laborvizsgálatokkal garantáljuk, hogy mézeink a természet adta értékeiket megőrzik.

Termékeink között szerepelnek bio és konvencionális kiadásban az alapvető, széles körben ismert mézfajták, mint az akác- és vegyes virágméz, valamint számos mézkülönlegesség is megtalálható szortimentünkben. 

Üzemünk a legszigorúbb IFS Food 7 minőségbiztosítási szabvánnyal, illetve Kóser, Halal és Bio üzem tanúsítvánnyal is rendelkezik.